Sundanese, hiburan, tips kesehatan, kecantikan, gaya hidup, and more!

Cara hirup bahagia, sukses pikeun ngajalankeun bisnis sorangan

by Kustian , at 2:20:00 PM , have 0 komentar

Kadang loba jalma anu ngarasa iri lantaran ningali tetangga anu sukses. Iraha urang bisa kos manehna kitu? Minggu hareup? Tahun harep? Atawa moal pernah bisa?

Sabenerna, ningali tetangga anu sukses teh bisa jadi pikeun motivasi keur diri urang sorangan. Maenya, jelema lain bisa tapi urang teu bisa? Jadi, urang ulah waka ngarasa teu mampu, saencan urang coba.

Cara hirup bahagia, sukses pikeun ngajalankeun bisnis sorangan

Jelema sukses bakal loba pangorbanan nana, waktuna, usahana, tenagana, jeung sajabana. Sukses datang tina faktor pageawean, mun can gawe-gawe, hayu atuh urang mulai ti ayena nyien usaha atau bisnis sorangan, sabab mun urang hayang sukses teu menang ditunda-tunda.

Sukses = "Getol barang gawena --> Efective --> Sukses!" Jadi naon wae nu kurang lakuken dina nalika ngajalankeun usaha sorangan kudu bener-bener efektif, mun teu efektif  moal bakal bisa total.

Teu aya cara sukses anu gampang, kabeh jelema anu sukses oge barang gawena pasti getol, kuat motivasina, pikeun menangkeun naon nu ku manehna di pikahayang.

Tips sukses pikeun ngajalankeun usaha sorangan



Nah dihandap ieu hal anu umum dilakukeun ku jalma-jalma sukses. Naon wae eta? Yuk! Langsung wae urang tingali tips na dihandap ieu.. Moga bisa barokah pikeun intropeksi ajang urang.

1. Kudu reseup ka pagawean nu ku urang lakukeun

Artina nyaeta, urang kudu resep ka pagawean atau usaha nu ku urang lakuken. Karna ceuk batur, mun eta pagawean nu ku urang lakukeun di jien hobi, eta engkena bakal bisa sukses gede.


Percaya teu percaya, namun penting pikeun urang ngalakukeun pagawean nu sasuai jeung hobbi. Insa alloh engkena pasti total ngalakukeun nana, moal satengah-tengah jeung teu aya paksaan dina jero hate urang.

2. Teangan patner

Teangan jeung ajak dulur-dulur atawa babaturan nu ku urang percaya pikeun ngadukung usaha anu ku urang jalan keun, eta ge mun anjeun butuh jalma dei pikeun ngadukung usaha eta.


Engkin didinya, manehan nana teh bisa masihan ide-ide kreatif atau dukungan anyar tina usaha nu urang lakukeun. Jien TIM anu kuat dina ngajalankeun usaha eta, kahade salah pilih jalma na nya?

3. Ide anu unik (inovasi)

Teangan inovasi atau cara anyar pikeun usaha eta, teangan ide unik jeung cara lain ti nu sejen. Karna, kadang-kadang sukses lain saukur tina ide kreatif hungkul tapi kadang oge butuh inovasi atau cara lain anu anyar nu lewih unik. Jadi teangan ide unik eta teh.


4. Pelanggan nomer hiji

Boga prinsip kapuasan pelanggan nyaeta nomer hiji. Kumaha supaya pelanggan bisa puas? Jadi, lain saukur mahal tapi jore.


Lewih alus urang masihan kapuasan ka pelanggan atau kostumer. Semakin alus kapuasan, maka semakin alus deui eta peluang kana sukses dina bisnis nu ku urang jalankeun. Jadi, tingkatkeun dei pelayanan nana, beh pelanggan datang, datang, jeung datang deui.

5. Belajar tina kasalahan

Urang moal bisa kahindar tina nu ngaranna kagagalan jeung kasalahan dina ngajalankeun usaha eta. Nah, justru ku kitu urang kudu belajar tina kasalahan eta, bangkit tina kagagalan jeung belajar lewih supaya lewih alus deui.


Nah, sakitu wae pikeun artikel sundana, dina judul kumaha supaya hirup bahagia, jeung sukses ngajalankeun usaha sorangan. Mudah-mudahan urang bisa sukses ka hareupna nya.? Amin

Tos siap ngajalankeun usaha ayena? Hayu atuh, ulah di tunda-tunda? Tong jago ngimpi, mun tara di dibarengan ku usaha, lakukeun nu ku urang bisa mulai ti ayena keneh. Semanget dulur-dulur!

Tag: Artikel sunda





Cara hirup bahagia, sukses pikeun ngajalankeun bisnis sorangan
Cara hirup bahagia, sukses pikeun ngajalankeun bisnis sorangan - written by Kustian , published at 2:20:00 PM, categorized as Artikel sunda . And have 0 komentar
No comment Add a comment
Cancel Reply
GetID
Copyright ©2016 Putrasunda.com