Sundanese, hiburan, tips kesehatan, kecantikan, gaya hidup, and more!

Kumpulan dialog percakapan bahasa sunda lucu pisan!

by Kustian , at 9:37:00 AM , have 0 komentar

Putrasunda.com - Buat yang lagi butuh hiburan yang lucu-lucu, kali ini blog putrasunda.com akan kembali berbagi mengenai percakapan bahasa sunda lucu yang pasti bisa buat bikin kamu ketawa, ngakak, dan terbahak-bahak.. Hahahaa!!


Artikel ini tentu saja khusus bagi yang sudah mengerti dengan bahasa sunda, karna kalau tidak mengerti artinya, ya sama saja bohong dong. Baiklah, Yuk mari langsung saja kita simak kata kata percakapan atau dialog dengan bahasa sunda lucu yang bisa bikin ngakak dibawah ini.

Percakapan bahasa sunda lucu

Percakapan bahasa sunda lucu bikin ngakak!

*Telepon* hay nêng, nuju naon? Atos bobo teu acan? Sms'an yuk? | hayu, eneng oge can bobo, teu acan tunduh, ari akang keur naon? | nuju rek bobo neng, atos helanya! | *SIAL*

Mun nonton konser, teu menang make sendal mang? | naha, kunaon emang? Terus, kudu make naon atuh? | make tiket lah! | *jadam teh.....*

Baju urang alus teu din? | wihh, alus! | mun calanana kumaha? | alus pokona | mun sepatu? | keren, tapi percumah din | kunaon kitu? | bengeut maneh ngarusak sagalana.| *Bangs4t*

Hay.. nêng, bintangna libra nya? | kok nyaho a?? | katingalian soalna tina bengeut eneng | ohh, gelis nya?! | lain neng | naon atuh? | benget eneng kos timbangan! | *mewek*

Baca oge:


Nêng ari ayena bumina dimana? | di imah lah kang | maksudna, ari imahna dimana? | teu dibawa lah, emangna abdi keong kang! | *ahh jadaam si enêng mah*

Boy, urang rek curhat lah | sok mangga | urang karak pegat euy jeung si lina? | naha bisa kitu, terus nyeri hate atuh maneh? | henteu, malah urang mikeun kembang ka menehna | mikeun kembang? | heuh, tapi sakalian jeng pot-potna, ku urang alungkeun ka bengetna! | *sadis*

Kumaha hasil ujian sakola maneh din ? | jore eyy bu, padahal udin tos mati-matian | mati-matian belajar maksudna din? | lain bu, mati-matian nyontek | *gejul teh*
*Abok inek* Bu sakedeung dei kan anak urang lahir yeuh! | enya pak, naha emang? | kie bu, kumaha mun urang bere ngaran sari | sari.. Naon pa? | Inti-sari bu | *dasar*

Emakkk... Si dede neuleg duit ma..!!!! | aduh! Buru-buru korek-korek sungutna, emang neleg duit saberaha duit? | duit logaman nu gopean mak!! | ohh, kajeun atuh ari kitumah, sugan teh duit saratus rebuan | o_O


Mang meser es kalapa deh, sabarahaan hijina? | 15 rebuan neng | mahal amat mang, sugan teh bisa sarebuan mang | oh.. Bisa atuh ari kitu mah neng, ieu es na.. Tah, kalapana ala sorangan tuh di luhur | *anyirr*

Kang, akang mah boros jelemana! Mabok-mabokan wae | enéng oge boros, onggal poe ka salon wae | eneng oge ka salon pan oge supaya geulis ajang akang apan? | oh sami atuh ari kitu mah neng, akang oge mabok supaya eneng ka tingali geulis. | o_O


*Naek motor* Neng milu jeung akang yuk? | hayu, asik eyy jalan-jalan na motor nya kang? | enya neng | kamana kang? | katempat tukang tambal ban neng! | aih.. !!!


Nilai matematik maneh turun terus din, akhir-akhir ieu? | muhun, bu.. | ku naon kitu, aya masalah? | aya bu | naon eta? | kalkulatur kuring leungit bu ey! | o_O

Kang, ka turunan urang bule lain? | Ah henteu, kunaon emangna? Ganteng nya? | lain kang! Huntu akang pirang sabelah soalna! | *sial*

Mang.. Meser deh! | meser naon jang? | Larutan cap kaki 3 aya teu mang? | aya jang | saberahaan mang? | lima rebuan | mahal amat, sugan teh dua rebuan mang? | Oh, sok atuh mangga.. Tapi sukuna ngan dua nya? | ?  o_O

Ibu.. Anakna mani lucu pisan euy? | nuhun | mirip boneka.. | Mirip boneka barbie nya? | lain bu, mirip boneka santet! | *Bangs*t

Neng, isuk-isuk kie asa katinggali cerah amat eyy, bodas pisan si eneng.. | mirip artis nya kang? | lain, mirip mayat neng. | *njirR*



*Di konter hp* Mang, ceunah hape ieu bisa asup kabeh kartu, tapi kok di imah abdi coba asupkeun kartu, teu bisa nelpon jeung sms sih??? | ah masa sih, emangna kartu naon? | Kartu tanda penduduk mang? | oh.. Pantes atuh ari kitu mah! | *Koplak*

Timana yeuh bos? | tos meser hp euy! | asesorisna lengkap teu? | lengkap atuh, malah menang sarungna segala! | sarung HP? | Lain, sarung tinju! |  o_O


*Peuting-peuting* Wiih.. Rapih amat tumben din?? | iya dong! | sengit euy | iya dong! | pasti arek ngapel nya? | lain da, arek ronda urang mah. | *Buset*

Say.. Reseup ngaroko teu? | henteu | mun mabok? | henteu | terus reseupna naon atuh?? | ngabohong! | *Koplak*


*Aya waria nu ngambek lantaran narima duit palsu. Pas dibayar, waria eta ngambek ka lalaki jeung protes: "ieu kan duit palsu” terus si lalaki bari tegas ngajawab "lah apanan maneh oge awewe palsu."

*Di telepon* kang, buruan ka imah? Di imah teu aya sasaha kang | oke, asik atuh ari kitu mah neng | heuh kang | (nepi ka imahna) neng? dimana ey? kok sepi sih neng? | bener kan? Cek eneng oge di imah teu aya sasaha apanan oge! |  o_O

Mang meli nasi goreng deh hiji | teu aya kang, beak | mie goreng atuh | sarua, eta oge geus beak | keur naon masih mangkal keneh didieu ari beak kabeh mah? | ngadagoan nu nanya kang, nya tos atuh abdi bade uih hela atuh ah.. |  o_O


Din, maneh osok ulin ka mall? | osok | pokona, sabates ayena mah ulah ka mall ngalewatan jam 12 peting din! | naha emangna? Aya setanan lain?? | lain din, geus tutup! |  o_O

*Di warnet* Kang, tolongan atuh!! | aya naon kitu? | ieu abdi bade arek asup ka situs PEMERINTAH | ohh, mangga, ku abdi ketik keun, mana alamatna? | Jl jendral sudirman no.9 jakarta pusat | **AIH KOPLAK**



Hik..hik..| Kunaon maneh ceurik din? | motor kuring leungit euy | di cokot ku jelema? | bener | saha nu nyokotna? | nu bogana, apan uing motor menang minjem! |  o_O

Nah sakitu wae, pikeun bobodoran lucu bahasa sunda atanapi dialog percakapan lucu basa sunda na. Insya allah, engke ku abdi sambung dei kata-kata na. Mudah-mudahan bisa ngahibur ku ayana percakapan bahasa sunda lucu ieu, hampura mun kata-kata nu salah nya? Permios.. Hatur nuhun!

Baca Oge:
Download contoh pribahasa sunda lengkap!!!
Kumpulan Puisi Bahasa Sunda Khusus Tentang Keindahan Alam!
"Terimakasih Ibu" Puisi Bahasa Sunda Tentang Ibu





Kumpulan dialog percakapan bahasa sunda lucu pisan!
Kumpulan dialog percakapan bahasa sunda lucu pisan! - written by Kustian , published at 9:37:00 AM, categorized as Bobodoran sunda . And have 0 komentar
No comment Add a comment
Cancel Reply
GetID
Copyright ©2016 Putrasunda.com