Sundanese, hiburan, tips kesehatan, kecantikan, gaya hidup, and more!

Kata kata mutiara bahasa sunda romantis!

by Kustian , at 10:03:00 AM , have 0 komentar

Pada kesempatan kali ini, saya akan menuliskan kata mutiara bahasa sunda romantis yang merupakan kata kata yang bisa memberikan kita motivasi maupun semangat dalam hal menjalani suatu hubungan antar pasangan kekasih kita masing-masing. Hehehe!

Kata kata mutiara bahasa sunda romantis!

Kata mutiara ini akan dituliskan kedalam bahasa sunda, yakni salah satu bahasa yang juga cukup banyak digunakan di indonesia. Mungkin kita sering menjumpai kata motivasi ini, namun jarang melihatnya dalam bahasa sunda, nah oleh karena itulah saya hadirkan disini, dan berikut kata-kata mutiara romantisnya.

Kata mutiara bahasa sunda romantis



" Kagagalan tina hiji hubungan cinta, nyaeta hal anu biasa. Wanci urang bisa bangkit tina kagagalan, eta tandana urang bisa jadi jalma anu luar biasa "
" Lamun misalkeun jalmi anu paling anjeun resep mangkat ninggalkeun, ulah teras sedih karenana, sabab namun urang terus-terusan sedih, urang bakalan poho bahwa diri urang oge berarti. "
" Kadang, lain karena kabodoan diri sorangan, urang ngarasa kesel ka hiji jalma. Tapi urang sedih basa ningali kanyataan sabab manehana teu bisa deui di percaya.
" Ulah loba ngaharap kamanehna anu teu ngahargaan perasaan urang deui. Fokus bahagia ka anu urang boga ayena, jeung ulah ngarasa sedih pikeun nu teu ku urang boga. 
" Rasa cinta henteu terus datang tina titingalian mata hungkul. Kadang rasa cinta oge datang tina ayana rasa tulus tina jero hate, jadi percayakeun ka hate anjeun sorangan.
" Henteu kabeh kembang bisa jadi lambang cinta, tapi mawar bisa. Henteu kabeh tangkal bisa hirup namun teu aya cai, tapi tangkal kaktus bisa. Henteu kabeh jelema bisa jadi kabogoh anu bager, tapi maneh bisa. "
" Hayang rasana kuring ngarangkai kabeh kata cinta anu aya di dunya ieu, terus bade ku kuring kumpulkeun, supaya anjeun nyaho gede pisan rasa cinta kuring ka anjeun. "
" Tilu kata ka ungkap dina jero hate, hiji seuri bisa jadi tanda pesona. Abdi alunkeun nada tapi teu aya suarana. Ngan lewat tulisan ieu abdi bade tuliskeun bahwa abdi: Bogoh ka anjeun. "
" Lamun hirup anjeun ngarasa jenuh, coba teras solat jeung nga do'a ka gusti allah. Sabab lewat solat, hirup anjeun bakalan bisa tenang jeung bagja. "

Kata mutiara sunda romantis

Kata mutiara sunda romantis

" Kegagalan dalam percintaan adalah hal yang biasa. Saat kamu bisa bangkit, itulah yang membuatmu jadi orang yang luar biasa. "
" Abdi lain jalmi anu sempurna pikeun anjeun, jeung lain oge anu paling alus pikeun anjeun. Tapi anu pasti, abdi nyaeta jalmi hiji-hijina anu terus inget ka anjeun. "
" Hate lamun tos dipinuhan ku rasa cinta jeung pikanyaah, bisa ngajadikeun rasa cinta anu tulus, jeung ikhlas pikeun lewih peduli ka sasama. "
" Urang moal bakalan bisa hirup sorangan, butuh bantuan jalmi anu sejen. Jadi, pastikeun jalmi eta teh nu bisa ku urang andelkeun. "
" Moal tangtos awewe nu ku urang resep eta manehanna moal bakalan nyieun nyeuri hate ka urang. Kadang-kadang manehana nu sering ngalakukeun eta teh. "
" Jagaan rasa cinta nu ku anjeun boga ayena. Sabab, cinta ibaratkeun jantung. Anjeun moal pernah bisa nyaho iraha eren na. "
" Namun abdi tiasa, abdi hayang nulis ngaran anjeun dina langit-langit nu loba bentangna nu endah itu, supaya kabeh jalma bisa nyaho eta gede pisan rasa pikanyaah abdi ka anjeun. "
" Pohokeun kenangan pait nu harita, ulah ngarasa sieun ngalewatan poe ayena. Lakukeun anu paling alus ayena. Berjuang pikeun manehna anu ku anjeun pikaresep. "
" Ulah ceurik jeung terus ngarasa sedih ka manehna anu tos ninggalkeun anjeun. Sabab, kadang-kadang urang kudu rela kaleungitan jalma anu ku urang pikanyaah supaya datang nu lewih hade. "
" Rasa cinta nyaeta anugrah nu paling endah, tapi mun misalkeun urang reseup ka hiji jalmi, teras ulah ngarasa hayang ngabogaan nana, tapi usahakan jieun manehna supaya bisa betah mun aya disisi urang. "

Baca juga:
Sajak Indah Bahasa Sunda Tentang Guru!
Sajak Bahasa Sunda Tentang Indung, Sedih!
Sajak bahasa sunda tentang sahabat "Kepergian sahabat"

Nah, mungkin sekian dulu untuk artikel kali ini mengenai kata mutiara bahasa sunda romantis. Mohon maaf bila ada kesalahan dalam penulisan kata-kata di atas. Semoga bisa bermanfaat dan terimakasih atas waktunya.

Artikel Lainnya :
Inilah 2 Penyebab Utama Ponsel Android Mu Menjadi Lemot!
"11 Panduan" Tips Membeli Ponsel Android Yang Bagus!
Ponsel Android Mu Jadi Lemot? Ini Dia 10 Tips Jitunya!





Kata kata mutiara bahasa sunda romantis!
Kata kata mutiara bahasa sunda romantis! - written by Kustian , published at 10:03:00 AM, categorized as Kata mutiara sunda . And have 0 komentar
No comment Add a comment
Cancel Reply
GetID
Copyright ©2016 Putrasunda.com