Sundanese, hiburan, tips kesehatan, kecantikan, gaya hidup, and more!

Kata Kata Romantis Bahasa Sunda Untuk Pacar!

by Kustian , at 3:24:00 PM , have 0 komentar

Butuh kata-kata cinta yang sedikit lebih romantis berbahasa sunda? Ini dia saya tuliskan beberapa untaikan kata kata romantis bahasa sunda yang bisa buat kamu menjadi romantis dan juga galau. Hehee!

Dalam menggungapkan perasaan cinta, kita juga terkadang memang perlu menggunakan kata-kata yang sedikit lebih romantis agar bisa memberikan kesan yang lebih menyentuh kepada seseorang. Semoga saja kamu bisa terinspirasi dengan kata kata romantis bahasa sunda berikut ini.

Baca juga:
2 Cara Untuk Mengungkapkan Perasaan Cinta Ke Doi!
Sahabat Baik Lebih Tahu, Kapan Hubungan Cintamu Akan Berakhir!

Kata kata romantis bahasa sunda


Kata kata romantis bahasa sunda untuk pacar!


Abdi resep ka anjeun tulus dina jiwa raga abdi, abdi teu teurang kos kumaha abdi dina titingalian anjeun. Anu abdi terang, dina ka kurangan ieu ijinan abdi nulis ngaran anjeun di hate ieu, ti mimiti wauh sareng anjeun moal pernah ka hapus rasa mikacinta abdi ka anjeun, ayena sareng salamina.

Bulan.. Ca'angan anjeuna di tiap wengi na. Bentang.. Jadikeun wengi ieu, wengi anu endah kanggo manehna. Impian.. baturan anjeunna dina istirahat na. Sarta matahari.. Hudangkeun anjeunna enjing dina poe isukna nu endah.

Ingetan abdi dina lamunan anjeun, impikeun abdi dina sare anjeun. Ulah sasakali anyobian mopohokeun abdi, margi anjeun nyaeta hiji-hijini jalmi anu terus aya dina jero hate abdi.

Isuk anu cerah nyaeta sabot sareng anjeun, wengi anu endah nyaeta sabot ngadenge keun suara anjeun, hate bisa jadi bungah sabot abdi bisa ngabogaan anjeun salamina.

Wauh sareng anjeun nyaeta hiji anugrah. Nganyenyeri anjeun nyaeta hiji larangan. Maturan hirup anjeun nyaeta hiji kabagjaan, Ninggalkeun anjeun nyaeta hiji kebodoan. 

Lamun misalna abdi dititah milih manehna atawa acis, Mangka abdi bade milih acis. Sabab abdi bade meser sadaya rasa cinta manehna, supaya manehna henteu tiasa masihan rasa cintana ka anu sejen. 

Sanajan renggang kena fana dunya, sanajan hina dimata jalmi, sanajan harta beuki teu aya, sanajan jarak urang pajauhan, anu penting mah urang jagaan rasa cinta urang duaan! 

Cinta sajati kuring moal kantos leuseuh, kaasih kuring moal kantos nyandung, kaasih satia kuring moal kantos mangkat, rasa deudeuh kuring moal kantos ancur. Kaasih deudeuh kuring moal kantos leungit salamina sareng anjeun!

Ulah kantos ngukur rarasaan mikacinta. Tingal kedah ku urang dengekeun jeung rasakeun. Lamun akur, eta hartina aya katulusan di hate urang duaan, janten lakukeun hal anu sae engkina. 


Rasa mikacinta masihan kabagjaan janten oge kasedihan. Kadang kasedihan nu ku urang rasakeun jadi hiji kabagjaan ti jalmi anu reseupen ka urang.

Lamun dua insan entos satia, mangka kacipta rasa kanyaah, rasa kanyaah bisa barobah jadi kabagjaan anu engkina bakalan sajahtera salamina.

Lamun abdi geuring, obatan abdi kalawan rasa nyaah anjeun. Sarta lamun abdi ka susahan bantuan abdi kalawan do'a ti anjeun. 

Abdi teu hoyong kaleungitan diri anjeun, anjeun kawas getih nu aya di jero nadi sarta nafas abdi, sabab anjeun cinta sajati abdi, abdi hoyong ngajaga anjeun dugi ahir hayat abdi.

Abdi bener-bener henteu ngartos naon harti diri ieu. Mun teu aya anjeun, diri ieu asa karasa hampa. Abdi bener-bener henteu sanggup hirup dina poek hate ieu mun teu sareng anjeun.

Anjeun sapertos mentari anu ngahanetkeun awak kuring. Anjeun sapertos hujan anu nyejukeun nafas kuring, basa halodo memerih hate sarta hirup kuring.

Cinta teu salamina endah, cinta bisa jadi nye-nyeuri lamun teu aya rasa silih babagi. Sabab cinta kudu salamina silih babagi jeung silih masihan.

Nah bagaimana, cukup romantis dan buat galau tidak kata kata sundanya? Kalau belum, silahkan baca lagi kata kata romantis lainnya dibawah ini:


Nah demikian artikel mengenai kata kata romantis bahasa sundanya. Semoga kamu juga bisa lebih sayang lagi deh dengan pacar kamu masing-masing? Dan terimakasih atas waktunya, permios!

Artikel Lainnya :
Inilah 2 Penyebab Utama Ponsel Android Mu Menjadi Lemot!
"11 Panduan" Tips Membeli Ponsel Android Yang Bagus!
Ponsel Android Mu Jadi Lemot? Ini Dia 10 Tips Jitunya!





Kata Kata Romantis Bahasa Sunda Untuk Pacar!
Kata Kata Romantis Bahasa Sunda Untuk Pacar! - written by Kustian , published at 3:24:00 PM, categorized as Kata cinta sunda . And have 0 komentar
No comment Add a comment
Cancel Reply
GetID
Copyright ©2016 Putrasunda.com