Sundanese, hiburan, tips kesehatan, kecantikan, gaya hidup, and more!

Kata mutiara yang bijak bahasa sunda meraih kesuksesan!

by Putrasunda.com , at 8:48:00 PM , have 0 komentar

Putrasunda.com - Kata kata mutiara yang bijak bahasa sunda dibawah ini merupakan kata-kata yang mudah-mudahan bisa memberikan kita motivasi, semangat, dalam hal meraih kesuksesan serta bangkit dari masalah, kesedihan, kesalahan, atau juga kegagalan. Initinya kata mutiara yang bijak bahasa sunda ini berisi kutipan kata motivasi penyemangat.

Kata mutiara dan bijak sunda "Meraih kesuksesan"


Kata mutiara yang bijak bahasa sunda penyemangat meraih kesuksesan!

Semoga kata mutiara yang bijak bahasa sunda dibawah ini bisa sedikit membantu kita dalam hal membangkitkan rasa percaya diri kita ke arah yang jauh lebih baik lagi dari sebelumnya. Silahkan pahami makna yang terkandung dalam kalimat kata-kata mutiara bahasa sunda yang bijak dibawah ini.

Kata mutiara yang bijak bahasa sunda penyemangat meraih kesuksesan!


Teu aya anu tiasa anjeun raih, lamun anjeun teu boga komitmen pikeun ngaraih kasuksesan.
Kasuksesan dimimitian ku awalan do'a, tuluy dibarengan make rencana, di damelan make semanget anu kuat sarta heunteu gampang nyerah jeung putus asa. 
Ulah nunda-nunda pagawean, jadi naon oge anu hoyong anjeun pigawe, pigawean ti ayeuna keneh. Ulah ngadagoan engke-engke.
Lamun anjeun percanten tiasa ngaraih impian, mangka terus lakukeun usahana. Sabab kasuksesan pasti masihan anjeun kabagjaan anu ageng engkina. 
Kasuksesan sanes ditingali ti anu atos dibogaan ayena, nanging ditingali ti sabaraha ageung kasungguhan urang dina ngupayakeun kasuksesan nana.
Ulah nyerah pikeun impian anjeun. Impian masihan anjeun kana tujuan hirup anu sabenerna. Sukses konci kabagjaan, jadi resepan ka naon wae anu keur anjeun pigawean ayena.
Saurang jalmi anu sukses henteu kantos eureun dina usahana, malahan manehna teras usaha kanggo meunang kameunangan anu saterusna.
Ulah berean kasieun ngahalangan anjeun pikeun midamelan sahiji hal. Jalmi anu henteu ngabogaan rasa kasieun nyaeta maranehna anu bebas sarta kuat.
Pasihan perhatian dina naon anu tiasa anjeun pidamelan ayena, nanging ulah mikiran seueur hal dina wanci anu babarengan. Fokus dina hiji hal anu anjeun pidamelan ayena.
Ulah nunda-nunda pagawean anu sae. Gawean sing ikhlas, pasihan perhatian anu lewih, sarta ulah gampil nyerah jeung putus asa.
Pilih mana anu penting jeung mana anu paling penting di kahirupan ieu. Supaya urang tiasa lewih bijak dei. 
Urang kedah jadi tukang ngimpi, sanes tukang ngahayal. Anu ngabedakeun tukang ngimpi jeung ngahayal nana nyaeta kawanian pikeun ngawujudkeun nana. 
Sukses eta bisa kalangkung gara-gara aya persiapan nana, dipigawean ku tekun sarta diajar tina kagagalan.

 Kata mutiara dan kata bijak sunda bangkit dari kesedihan, kesalahan, dan kegagalan.



Lamun anjeun teu tiasa jadi PENSIL pikeun nulis kabagjaan nu sejen, mangka anjeun kudu tiasa jadi PANGHAPUS anu tiasa ngaleungitkeun kasedihan nu sejen. 
Maafkeun diri urang sorangan, Ulah teras nyesel terus-terusan kana kalepatan urang. Lamun urang tiasa ngama'afkeun nana mangka eta tiasa oge ngubaran hate sarta ngadamaikeun jiwa urang.
Perkawis hal anu sesah ku urang lakukeun nyaeta ngelehkeun diri urang sorangan. Nanging eta, tiasa ku urang mimitian pikeun ngamafkeun diri urang sorangan. 
Hirup ieu sederhana. Lamun anjeun hoyong hirup bungah, mulai mimitian ninggalkeun sakabeh hal anu midamel anjeun jadi henteu bungah. 
Urang ngan ngabogaan sakali kasempetan hirup, ku kituna urang kedah nyukuran jeung bungah mungpung masih tiasa. Ulah berean kasedihan maturan sapopoe urang.
Maranehna anu pinter atos diajar kanggo ngagunakeun bakatna. Maranehna anu bagja atos diajar kanggo nampi kakurangan nana.
Ka-ambek sarta kakesel ngan mikeun nyieun hirup urang jadi hese. Tiasa Ngahampura keun nana, eta hartina masihan kabungahan supaya aya dina kahirupan urang.
Ulah nyerah kana ngaraih kasuksesan. Lamun di ibaratkeu nana, margi tetesan hujan anu herang oge asalna mah tibatan awan anu poek. Jadi ulah gampang nyerah jeung tetep semanget!

Nah sakitu wae pikeun kata mutiara yang bijak bahasa sunda penyemangat meraih kesuksesan. Semoga bisa bermanfaat bagi anda dan juga semoga dapat terinspirasi dengan kata kata bijak atau kata mutiara bahasa sunda diatas.

Baca juga:





Putrasunda.com
Kata mutiara yang bijak bahasa sunda meraih kesuksesan! - written by Putrasunda.com , published at 8:48:00 PM, categorized as Kata bijak sunda , Kata mutiara sunda . And have 0 komentar
No comment Add a comment
Cancel Reply
GetID
Copyright ©2016 Putrasunda.com