Sundanese, hiburan, tips kesehatan, kecantikan, gaya hidup, and more!

Kisah Cerita Lucu, Ceu Mumun Yang Membeli Buah Manggah Di Pasar!

by Kustian , at 1:15:00 PM , have 0 komentar


Kenal keun, ngarana ceu mumun. Janda sabelah ti desa sebrang. Dicaritakeun manehanna bade meser buah manggah dipasar senen, nah kie cenah caritana:


Ceu mumun: "Mang, manggahna saberahaan hijina?"
Tukang manggah: "Lima rebuan ceu."
Ceu mumun: "Aih aih.. Geuning mani mahal pisan nya??"

Tukang manggah: "Memang keur mahal ceu ayenamah, tapi di jamin ari ieu mah manggah araramis kabeh!"
Ceu mumun: " Ah si mamang bisa wae, lamun pas meser asem kumaha?"


Tukang manggah: "Ulah dibayar ceu!"
Ceu mumun: "Oh, mun kitu mah abdi meser sapuluh siki weh, tapi manggahna anu ararasem kabeh."
Tukang Mangga: "aih koplak siah!"





Kisah Cerita Lucu, Ceu Mumun Yang Membeli Buah Manggah Di Pasar!
Kisah Cerita Lucu, Ceu Mumun Yang Membeli Buah Manggah Di Pasar! - written by Kustian , published at 1:15:00 PM, categorized as Carpon lucu . And have 0 komentar
No comment Add a comment
Cancel Reply
GetID
Copyright ©2016 Putrasunda.com