Sundanese, hiburan, tips kesehatan, kecantikan, gaya hidup, and more!

Cerita Lucu Bikin Mules, "Kuntilanak Juga Barogaeun Hape Euy..!"

by Kustian , at 1:06:00 PM , have 0 komentar


Dina hiji wengi sakitar jam 12 peuting, pas pisan malam jum'at kliwon. Saurang tukang becak ningali aya hiji sosok kuntilanak anu keur ngome-ngome hape bari sukuna ucang-ucang angge dina luhur tangkal pas pisan deket kuburan.


Ku hawa panasaran, tukang becak teras nanyakeun ka sosok awewe kuntilanak anu make baju bodas eta, kieu cenah saurna:


Tukang becak: "Keur naon neng, peuting-peuting kieu masih ngome-ngome hape di luhureun kuburan?"
Kuntilanak: "Teu kunanaon mang, soalna lamun dihandap sinyalna lemah mang.."
Tukang becak: "???..OH Kitu.." (Bari ngaberebet lumpat deui, ku hawa sien di campur ku ceceungiran).


Carpon laina:
Carita Pondok - Ceu Mumun Meser Buah Manggah!





Cerita Lucu Bikin Mules, "Kuntilanak Juga Barogaeun Hape Euy..!"
Cerita Lucu Bikin Mules, "Kuntilanak Juga Barogaeun Hape Euy..!" - written by Kustian , published at 1:06:00 PM, categorized as Carpon lucu . And have 0 komentar
No comment Add a comment
Cancel Reply
GetID
Copyright ©2016 Putrasunda.com