Sundanese, hiburan, tips kesehatan, kecantikan, gaya hidup, and more!

Ngakak..! Kisah Ema-ema Yang Membelikan Baju Koko Untuk Cucunya..

by Kustian , at 1:44:00 PM , have 0 komentar

Samingguna deui arek lebaran di bulan puasa kamari, Aya hiji ema-ema indit ka pasar bade meser etaeun baju koko keur incuna, nah kieu cenah caritana teh:


Ema: "Mang.. Aya baju koko?"
Tukang baju: "Aya ma. Kabeneran keur laku.. Pan arek lebaran."
Ema: "anu paling murah aya teu..?"

Tukang baju: "Hmm.. Oh lamun anu paling murah aya tinggal hiji. Warnana hideung kajeun teu??"
Ema: "Kajeun. Incu abdi malah reseupen warna hideung. Baju kokona polos apa aya motifna mang..?"


Tukang baju: "Aya motifna, malah dibagian tukangna aya gambaran."
Ema: "Kajeun.. Soalna di imah oge tos aya anu polos mah. Emang gambar naon mang???"



Tukang baju: "Gambar TANGKORAK!!"
Ema: "?@Aih?" (Gobl*g siah nga-gawean aing!)





Ngakak..! Kisah Ema-ema Yang Membelikan Baju Koko Untuk Cucunya..
Ngakak..! Kisah Ema-ema Yang Membelikan Baju Koko Untuk Cucunya.. - written by Kustian , published at 1:44:00 PM, categorized as Carpon lucu . And have 0 komentar
No comment Add a comment
Cancel Reply
GetID
Copyright ©2016 Putrasunda.com