Sundanese, hiburan, tips kesehatan, kecantikan, gaya hidup, and more!

LUCU: Umpan Pancingan Siapakah Yang Paling Bagus?!

by Kustian , at 2:54:00 PM , have 0 komentar

Umpan Memancing Ikan

Cerita Pundok Bahasa sunda Lucu

Dina hiji poe, aya 3 pamuda nu beuki ngusep lauk ngarana si enjum, sagir jeung si saman. Marenehana ngararobrol ka hadean umpan laukna masing-masing. Nah kieu cenah obrolan lucu sunda na teh.

Enjum: “Hey barudak, dipikir-pikir umpan kuring hade pisan eyy..! Umpan jienan kuring mah karak ge di cebur keun na kulah, eta lauk mani langsung nyalalamber, kuat parebut euy!”


Sagir: “Ett deh..! Kedeng hela jum, umpan kuring yeh hade mah! Karak ge di pasangkeun kana usep, tah lauk tos naronghol di hareup, bari ngaromong: "Buru atuh wa, geus teu tahan yeuh." Uhh, eta lauk siga mani tos teu tahan euy kana umpan kuring, lewih hade pan?!


Saman: “Kela, kela, wa..! Yeh tingali, umpan nu paling alus mah anu kuring eyy!”

Enjum jeung sagir: “Kumaha kitu hade-na wa???”

Saman: Kie yeuh: “Kuring rek mancing poe minggu, tah poe sabtu-na lauk teh daratang ka imah. Bari naranya keun: "Wa isukan mancing teu? Di dagoan aah, ulah henteu nya wa! Soalna kami teu tahan euy..!" Tuh, kitu cenah saking alusna umpan kuring teh wa..!

Enjum jeung sagir: “Halaahh.. Hade bener euy umpan anu si uwa mah..!”

Baca oge:
Kisah Lucu Bahasa Sunda "Sang Istri Yang Hobi Memancing Di Danau"





LUCU: Umpan Pancingan Siapakah Yang Paling Bagus?!
LUCU: Umpan Pancingan Siapakah Yang Paling Bagus?! - written by Kustian , published at 2:54:00 PM, categorized as Carpon lucu . And have 0 komentar
No comment Add a comment
Cancel Reply
GetID
Copyright ©2016 Putrasunda.com