Sundanese, hiburan, tips kesehatan, kecantikan, gaya hidup, and more!

Kisah Cerita Lucu Sunda "Sang Istri Yang Hobi Memancing"

by Kustian , at 2:24:00 PM , have 0 komentar

Di caritakeun aya saurang istri anu hobi pisan kana nguseup. Sanajan awewe, lamun anjeuna teu pernah gentar cecak ngusep sosorangan, tempat favoritna nyaeta di laut atawa di danau ku sabab merenan gratis atawa henteu mayar lur.


Dina hiji dinten, anjeuna indit ka salah sahiji danau nu aya di jawa barat. Make parahu anu tos sewana, anjeuna langsung ngaluncur ka TKP (ka tengah danau). Lamun di danau eta aya larangan yen: "Dilarang Memancing Disini". Lamun si istri henteu ngahiraukeun larangan eta, ku sabab teu aya sasaha di dinya.

Sapertos nepi di tengah-tengah danau nu di tuju, anjeuna teras eren jeung mulai langsung ngalungkeun jangkar parahuna. Ngaleungitkeun hawa kacape, anjeuna teras maca buku hela sakedeng nu atos disiapken saencana.

Wanci sang istri eta kuer maca buku, dina hiji mangsa datang saurang petugas lalaki penjaga danau eta, teras langsung nyamperkeun ka parahu nu ditumpakan ku sang istri. Nah kieu cenah:


Petugas: “Punten bu, naon anu keur ibu lakukeun di danau ieu??”

Istri: Ker maca buku lah..! (sabari gugurutu dijero hate) Lah, laina atos jelas katinggalian ku akang.”

Petugas: “Kieu bu, Ibu tos aya di di area anu dilarang ajang mancing.”

Istri: “Oh, punten kang! Tapi abdi mah keur maca buku, laina keur mancing kang..??”

Petugas: “Nya.. Terang bu. Margi, lamun abdi tinggali-tingali ibu tos nyandak perlengkapan lengkap ajang mancing. Jadi ibu bisa iraha wae mancing di dieu. Ayena, Abdi kapaksa nyandak ibu ka kantor jeung masihan surat pelanggaran.”

Istri: “Sugan teu eling si akang mah! Piraku surat pelanggaran jang saukur abdi ngan maca buku hungkul di dieu??!!”

Petugas: “Laina kitu bu, ibu atos aya di area nu dilarang mancing..!”

Istri: “Tapi kan abdi keur maca buku, laina keur mancing kang..!!”


Petugas: “Terang bu. Margi, lamun abdi tinggali-tingali ibu tos nyandak perlengkapan lengkap ajang mancing. Jadi ibu bisa iraha wae mancing di dieu. Ayena, Abdi kapaksa nyandak ibu ka kantor jeung masihan surat pelanggaran!”

Istri: “Okeh lamun kitu mah! (Bari rada emosi) Ayena, abdi oge bade nungtut balik ka akang, dina pelanggaran PELECEHAN S*KSUAL..!”

Petugas: “Eyy, naha kitu?! Apan uing mah henteu ngalakukeun kos kitu ka ibu. Da tatadi oge can nyabak saetik-etik acan!!”

Istri: “Sabab akang atos nyandak perlengkapan lengkap ajang ngalakukeun eta! Jadi akang bisa ngalakukeun eta iraha wae..!”

Petugas: “Ohh, nya entos atuh bu "Mangga atuh dilanjut keun deui maca bukuna”.


Nah, akhirna mangkat oge si petugas lalaki ninggalkeun parahu sang istri nu keur maca buku eta, bari ngomong na jero hate: "Jad*h teh ibu-ibu..!" Tuluy sang istri eta oge cicing-cicing mulai ngalungkeun jejerna ka danau bari pura-pura maca buku.

-------
End..

Baca oge:
Cerita Pondok "Pa Alus-alus Umpan Jang Nguseup" ?!





Kisah Cerita Lucu Sunda "Sang Istri Yang Hobi Memancing"
Kisah Cerita Lucu Sunda "Sang Istri Yang Hobi Memancing" - written by Kustian , published at 2:24:00 PM, categorized as Carpon lucu . And have 0 komentar
No comment Add a comment
Cancel Reply
GetID
Copyright ©2016 Putrasunda.com