Sundanese, hiburan, tips kesehatan, kecantikan, gaya hidup, and more!

HOT: Carita Lucu Sunda, Layanan Plus-Plus Di Ruang Karaoke!

by Putrasunda.com , at 1:24:00 PM , have 0 komentar

Di layanan plus-plus, dina salah sahiji tempat karaoke nu aya di jawa barat. Aya salah saurang lalaki nu bu'ukna rada botak saetik, sebut weh ngarana "OM MAMAN". Manehana ker nuju karaokean di dinya sosoranganan.

Dina wartos eta oge, aya datang saurang awewe (cabe-cabean) nu numayan geulis kawanti-wanti, nu tiasa gening ku urang sebut pramuria. Nah, lebet tah awewe eta teh sarta nawaran " JASA " ka mang maman teh, nah kieu cenah carita lengkap sundana teh.

Carita Lucu Sunda, Layanan Plus-Plus Ruang Karaoke


Carita Lucu Bahasa Sunda Layanan Plus-Plus Di Ruang Karaoke!

Pramuria: " Hay om? Sorangan wae eyy, peryogi bade di rencangan ku abdi Om?"

Mang Maman: " Rencangan naon nya? " (Pura-pura teu nyaho)

Pramuria: " Yah, Si Om mah! Pura-pura teu terang eyy. Nya direncangan mondok laaah om... ML kitu Om.. " (Bari seuri centil)

Mang maman: " Hmm.. Ohh! " (Bari ningali si awewe) "Emang eneng tiasa sepertos pamajikan abdi kitu neng? "


Pramuria: "Tiasa atuh.. Pasti Beres Pokona mah om! (Jawab si awewe bari semanget). Teras.. Saleresna emang pamajikan Om ML-na sepertos kumaha?" (Jawabna deui)

Mang maman: " Henteu mayar neng.. "

Pramuria: " Hmmm... Dasar.. Botak, Pelit!" (Bari jur weh, ngaloyor anjeuna mangkat kaluar ruangan tempat karaoke eta.)

----
End..





Putrasunda.com
HOT: Carita Lucu Sunda, Layanan Plus-Plus Di Ruang Karaoke! - written by Putrasunda.com , published at 1:24:00 PM, categorized as Carpon lucu . And have 0 komentar
No comment Add a comment
Cancel Reply
GetID
Copyright ©2016 Putrasunda.com