Sundanese, hiburan, tips kesehatan, kecantikan, gaya hidup, and more!

Carita Lucu "TRAGEDI Warung Warteg Ala Bulan Puasa"

by Putrasunda.com , at 2:02:00 PM , have 0 komentar

Dina bulan puasa keur kamari, aya salah sahiji lokasi warung warteg di sisi jalan anu buka beurang-beurang. Teras aya saurang pemuda (sebut weh namina si udin) anu keur puasa, nah anjeuna teh teu tarima yen ningali aya warung warteg anu buka beurang-beurang.

Warung Warteg Ala Bulan Puasa

Nah, teras pamuda eta teh langsung datang nyampeurkeun eta warung warteg bari di campur ku hawa rada emosi. Nah, kieu cenah caritana lengkapna teh.

Cerita Lucu Warung Warteg Di Bulan Puasa Keur Kamari..!

Udin : (Bari bengeutna rada sangar) " Woi! mana yeuh anu boga warteg teh, buru kaluar.. Maneh??!!!"
Nu boga warteg : " Aa.. aya naon, Ka.. aang? "

Udin : (Rada Ngabentak) " Bapa anu gaduh ieu warteg?!!! "
Nu boga Warteg : " Ee.. Enya kang.. "


Udin : " ieu pan tos nyaho bulan Ramadan! Hiji sasih anu suci nu kudu ku urang hormatan. Lamun bapa dagang sing eling geura. Pake panutup ke atuh, supaya teu katingalian tiluar..!!!"

Nah, dina wartos eta oge teras Nu boga Warteg buru-buru masangkeun panutup nu tina sepanduk tea pikeun nutupan hareup warungna. Nah, saterusna si pamuda eta teh (si udin) eta asup deui ka jero warteg eta teh.

Udin : " Tah kitu atuh mang! Ayena coba kuring mesen es teh na hiji nya...??? Ulah lila teuing ah..!

Nu boga warteg : " Aihh.. K*PLAAK.."





Putrasunda.com
Carita Lucu "TRAGEDI Warung Warteg Ala Bulan Puasa" - written by Putrasunda.com , published at 2:02:00 PM, categorized as Carpon lucu . And have 0 komentar
No comment Add a comment
Cancel Reply
GetID
Copyright ©2016 Putrasunda.com