Sundanese, hiburan, tips kesehatan, kecantikan, gaya hidup, and more!

Carita ngakak! Si udin anu bolos sakola lantaran aya anu maot

by Kustian , at 3:00:00 PM , have 0 komentar

Dina poe rebo sakitar jam setengah tujuh isuk, si udin nu bari make baju sakola SD datang nyamperkeun mang maman anu keur nuju ngored di tukangeun sisi imahna. Kie cenah carita sundana teh.


 BOLOS SAKOLA LANTARAN AYA NU MAOT

carita cangehgar lucu - Carita ngakak! Si udin anu bolos sakola lantaran aya anu maot.

Mang maman :  "Din, naha maneh teu sakola?!

Udin : "Libur mang ey..!"
Mang maman : "Ah, bohong siah..! Pasti bolos, da geningan neng rina mah mangkat sakola tadi."

Udin : "Em.. Em.. Sttt, Ulah beja-beja nya mang." (sabari mere roko ka mang maman)

Mang maman : "Okeh, siap! He'eh keun bae, sing rajin weh bolos teh din, ngarah dewek boga roko ey!"

Nah, dina poe eta keneh beurangna, teu disangka guru si udin datang nyamperkeun imah mang maman, puguh weh mang maman jadi rada grogi da lantaran si udin anu teu sakola aya di imahna.



Mang maman : "Din... Udin!!"

Udin : "Aya naon mang?"
Mang maman : "Buru geura nyumput..! Itu guru maneh nyampeurkeun kadieu, pan tadi maneh bolos sakola lin..? Buru nyumput!"


Udin : "Em.. Em.. Mamang kuduna anu kudu nyumput mah.."
Mang maman : "Naha gening kudu dewek, pan nu bolos na ge silaing meren..?!"
Udin : "Enya mang, pan udin bolos teh bebejana na surat na ka guru mang maman maot."

Mang maman : "Aih nurus tunyung siah teh din, teng teuingan pisan ka dewek!"
Udin: "Hehe.." (siga teu boga dosa)

Baca oge:
Ngakak! Tiket Jang Nonton Konser Slank Si Adul Leungit!
Maot gara-gara nyumput handapeun tangkal ECENG GONDOK!





Carita ngakak! Si udin anu bolos sakola lantaran aya anu maot
Carita ngakak! Si udin anu bolos sakola lantaran aya anu maot - written by Kustian , published at 3:00:00 PM, categorized as Carita cangehgar . And have 0 komentar
No comment Add a comment
Cancel Reply
GetID
Copyright ©2016 Putrasunda.com