Sundanese, hiburan, tips kesehatan, kecantikan, gaya hidup, and more!

Carita sunda lucu cangehgar, versi si ADUL bikin ngakak Wa!

by Kustian , at 11:58:00 AM , have 0 komentar

Mau cerita-cerita lucu ala cangehgar dahulu? nah kali ini putrasunda.com akan menghadirkan kembali cerita tersebut, pastinya tetap lucu dan bikin ngakak, numayanlah buat hiburan! So untuk cerita-cerita sunda lucu lainya bisa kamu cari di bawah ni:

Cari:
Carita lucu cangehgar bikin ngakak!
Carpon lucu bahasa sunda

Cerita si adul nu sare wae dikelas!

image source
Guru : "Barudak ayeuna urang di ajar pelajaran sejarah nya?"
Murid- murid : "Muhun bu.."
Guru : "Adul, cing jawab.. Saha nu ngabangun monas teh???!"  (Ngajorowok siga nu ambek, lantaran si adul tatadi kasarean di kelas wae)

Adul: (Lulungu) "Sumpah bu sanes abdi.." (sieun)
Guru: "Harr.. Saha nu ngabangun monas teh??"
Adul: "Sumpah, sanes abi bu."

Guru: "Adul, isukan panggil kolot maneh ka dieu sakola! Maneh sare wae pagaweana, tara nyimak pelajaran ti ibu!" 
Adul: "Muhun bu.." 

*Isukana, Orang tua si adul datang..


Guru: "Pa kumaha ieu teh, si adul meuni kirang pisan kanu diajarna teh."
Bapana: "Emang kunaon kitu bu?"
Guru: "Maenya ku abdi ditaros, saha nu ngabangun monas, kadeun ngajawab "sumpah sanes abdi bu" kitu ceunah." 

Bapana: "Eh ari si ibu teh, da emang sanes adul bu, meureun rerencanganna atanapi ibu nyalira meureun..?!"
Guru: "Euh ieu mah sarua bodona."  (Bari ngadagor dagor sirah sorangan kanu meja)


Si adul meuli es cendol

Image source
Katingali si adul keur kukulintingan di hareupeun imahna, sigana aya nu di dagoan. Apekteh datang tukang ES cendol, terus si adul nyampeurkeun tukang dagangna, kie cenah obrolanna.

Adul : “Mang, sabarahaan eta cendol teh sagelasna?”
Tukang cendol: "5000 jang" 
Adul: “Pami sakeclak sabaraha mang?"
Tukang cendol: "Oh pami sakeclak mah gratis atuh jang" 

Adul: "Hmm.. Pami kitumah abdi nyuhunkeun atuh keclakana neupikeun ka pinuh sagelas”
Tukang cendol: "??"  (Ngahuleng)


Tips ngahemat pengeluaran bareng kabogoh ala si adul

Tips hemat ngajak kabohoh jalan-jalan versi si adul, kieu cenah: "Mun mararaneh dek ngajak jalan jalan ka kabogoh tapi hayang hemat kie yeh carana?" "Ajak we.. Bawa jalan jalan kabogohna ka luhur gunung, nu luhur pisan jeung nu sepi, nu euweuh tukang dagang. Tah dijamin moal loba pengeluaran..!" 





Carita sunda lucu cangehgar, versi si ADUL bikin ngakak Wa!
Carita sunda lucu cangehgar, versi si ADUL bikin ngakak Wa! - written by Kustian , published at 11:58:00 AM, categorized as Carita cangehgar . And have 0 komentar
No comment Add a comment
Cancel Reply
GetID
Copyright ©2016 Putrasunda.com