Sundanese, hiburan, tips kesehatan, kecantikan, gaya hidup, and more!

Carita Lucu Pikaserieun "MODUS ANAK STM" Coy!

by Kustian , at 9:50:00 PM , have 0 komentar

Kenalkeun ngarana bu Limah salah sahiji guru STM swasta nu aya di jawa barat. Balik ngajar manehana langsung ngadu kalakuan bararudak sakola nu tadi beurang ka suamina, nah kieu ceunah carita sunda na teh eyy!


Carita sunda lucu pikaseurieun bahasa sunda "MODUS ANAK STM!"

Bu Limah: "Pa, tadi keur di kelas tumben-tumbenan nya? Bararudak sering ngaragragkeun pensil lah, panggaris lah, buku lah, tas lah, diharepeun emi nu keur calik di hareup ey? Terus di candak deui, terus pura-pura di ragragkeun deui."



Suami: "Kahade bu Lah.. MODUS! Eta mah pasti akal-akalan barudak hungkul! Pasti tah arek ngint*p calana jero hungkul..! Eta mah pasti..! pasti..! pasti..! pasti..! " (bari rada emosi)

Bu Limah: "Tuuhh kan.. Bener! Naon ceuk emi oge, da emi oge awalna tos curiga kitu pa! Tapi, untungna pa yeuh! Poe ayena mah, emi teh sangaja teu make calana jero. Sukur tah, bararudak jadi teu bisa ningali calana jerona.." 

Suami: "??Aihh.. KOPLAK seteh!"  





Carita Lucu Pikaserieun "MODUS ANAK STM" Coy!
Carita Lucu Pikaserieun "MODUS ANAK STM" Coy! - written by Kustian , published at 9:50:00 PM, categorized as Carpon lucu . And have 0 komentar
No comment Add a comment
Cancel Reply
GetID
Copyright ©2016 Putrasunda.com