Sundanese, hiburan, tips kesehatan, kecantikan, gaya hidup, and more!

Maot gara-gara nyumput handapeun tangkal ECENG GONDOK!

by Kustian , at 3:11:00 PM , have 0 komentar


TUMBUHAN ECENG GONDOK

Cerita lucu cangehgar gara-gara tanaman eceng gondok
Image source
Mamat : "Wa.. Wa.. Wa..! Si ucup maot handapeun tangkal..!" (Bari rada soak)
Wa oding : "Inna lilahi rojiun.. Eta kunaon mat si ucup nepi ka maot kitu?!"

Mamat: "Kie wa, bie teh mamat, eman, rina, jeung si ucup teh keur ulin ucing sumput. Urang tiluan teh bagian nyumput. Nah, ari rina jeung mamat mah nyumput teh na handapeun meja, naha sedengkeun si ucup mah nyumputna handapeun tangkal."


Wa oding : "Naha nyumput handapeun tangkal bisa maot kitu mat, sing jelas sateh..?!"
Mamat : "Nya rek teu maot kumaha wa.. Da nyumput na ge handapeun tangkal ECENG GONDOK di balong wa haji usman, tuh ayeuna ge manehna ngambang keneh can aya anu ngurusan..!"

Wa oding: "Astagfirullah...!"

Baca juga;





Maot gara-gara nyumput handapeun tangkal ECENG GONDOK!
Maot gara-gara nyumput handapeun tangkal ECENG GONDOK! - written by Kustian , published at 3:11:00 PM, categorized as Carita cangehgar . And have 0 komentar
No comment Add a comment
Cancel Reply
GetID
Copyright ©2016 Putrasunda.com