Sundanese, hiburan, tips kesehatan, kecantikan, gaya hidup, and more!

Ngakak! Tiket Jang Nonton Konser Slank Si Adul Leungit!

by Kustian , at 4:50:00 PM , have 0 komentar


TIKET NONTON SLANK


Ngakak! Tiket Jang Nonton Konser Slank Si Adul Leungit!
image source
Keur poe jum'at si adul ngarasa kalengitan tiket pikeun nonton konser slank di bandung. Mere beja dikampung sabelah aya hiji dukun anu tiasa neangan barang anu leungit.

Si adul langsung OTW nuju ka imah mbah dukun eta, tangtu weh si adul ngahareupkeun tiketna bisa kapanggih deui. Nah, kieu cenah bobodoran carita sundana teh.

Adul : "Mbah tulungan abdi atuh, tiket jang nonton slank abdi teh leungit ey. Aya beja ti batur mah, mbah bisa neangan barang barang anu leungit nya mbah?"


Mbah Dukun : "Enya jang, leres pisan eta teh. Tapi isukan weh jang kadieu deui!"
Adul : "Isukan kumaha ari mbah teh? Pan abdi jauh-jauh dijugjug ngahaja kadieu, maenya kalah isukan mbah? Ayeuna mbah, soalna tiketna jang poe ayena hungkul, da isukan mah moal kapake deui atuh." (Ceuk si adul bari ngahelas!)

Mbah Dukun : "Yeuh Jang nya, lain kuna-naon ayena mah Mbah teh moal bisa manggihan tiket maneh. Soalna konci kamar praktek mbah ge leungit ti Kamari can kapanggih!!"
Adul : "Beuuuhhh,, dasar siah dukun gadungan!"





Ngakak! Tiket Jang Nonton Konser Slank Si Adul Leungit!
Ngakak! Tiket Jang Nonton Konser Slank Si Adul Leungit! - written by Kustian , published at 4:50:00 PM, categorized as Carita cangehgar . And have 0 komentar
No comment Add a comment
Cancel Reply
GetID
Copyright ©2016 Putrasunda.com