Sundanese, hiburan, tips kesehatan, kecantikan, gaya hidup, and more!

FULL 200 Kata TATARUCINGAN Bahasa Sunda Pilihan!

by Kustian , at 4:51:00 PM , have 0 komentar

Dalam seni merangkai kata dalam bahasa sunda, kita kenal dengan istilah tatarucingan. Tatarucingan adalah kata-kata yang memiliki sebuah teka-teki atau tebak-tebakan yang membutuhkan suatu jawaban.

200 TATARUCINGAN Bahasa Sunda



Nah, disini kamu dapat melihat aneka macam tatarucingan bahasa sunda. Mulai dari tatarucingan lucu, tatarucingan ngakak, tatarucingan jeung jawabana, dan lain-lain.

Kumpulan 200 Kata TATARUCINGAN Bahasa Sunda, Lucu, Ngakak, Jeung Jawabana


Kumpulan 200 Kata TATARUCINGAN Bahasa Sunda, Lucu, Ngakak, Jeung Jawabana

Baiklah, berikut dibawah ini merupakan Kumpulan Kata Kata TATARUCINGAN Bahasa sundanya. Mulai dari halaman 1 sampai dengan halaman 4.

( Page 1 Of 4 )

001. Sato naon anu pang leutikna saalam dunya?
(Cacing cacingan)
002. Ari nakol bedug aya sabaraha warna?
(Ti-Luarna) 
003. Minyak naon anu rame?
(Minyaksikan pertandingan sepakbola) 
004. Batman nginum fanta, ari Superman nginum naon?
(Minumpas kejahatan) 
005. Hayam naon anu sok diteangan ku jelema?
(Hayam leungit) 
006. Naon bedana onta jeung kangkung?
(Onta mah di Arab, kangkung mah diurab) 
007. Tukang naon anu teu bisa ngitung?
(Tukang poto)
008. Kalong naon anu pinter maen bal?
(Kalonggak beckham ya…Del Piero)
009. Bisa naek teu bisa turun.
(Haji)
010. Kalimah naon anu dibaca ti hareup jeung ti tukang sarua hartina?
(Kasur ini rusak)
011. Gajah naon anu sukuna dua?
(Gajah nu keur keprok)
012. Hurup naon anu ngeunah?
(Nya T)
013. Lamun Superman ngapung tara ngadeukeutan panonpoe, naon sababna?
(Sabab sieun S-na leeh kapanasan)
014. Leutik bodas pikasieuneun.
(Sireum nu napel dina huntu maung)
015. Setan naon anu bisa nangtungkeun sepedah?
(Setandar)
016. Sato naon anu pangharam-haramna?
(Anak bagong euweuh bapaan)
017. Hayam naon anu sukuna 1002?
(Hayam nu keur gelut jeung titinggi)
018. Rancung lain landak, hejo lain tentara.?
(Kaktus)
019. Make baju lain manusa, make dudukuy lain patani.
(Bebegig)
020. Kasur naon anu matak nyeri?
(Kasura)
021. Monyet naek kana tangkal kai, tinggal naonna?
(Tinggal turunna)
022. Pare naon anu teu ngeunah?
(Parea-rea omong)
023. Jalma meuli kasur keur naon?
(Keur beunta)
024. Sato naon anu sukuna dina sirah awakna dina sirah?
(Kutu)
025. Kapas 2 kg, batu 1 kg, lamun ditinggangkeun kana suku nyeri mana?
(Nyeri suku)
026. Ku naon tukang baso nakolan mangkok?
(Ku sendok)
027. Soeh teu bisa dikaput, kotor teu bisa diseuseuh.?
(Keretas)
028. Hayam burintik nonggeng kalangit?
(Ganas)
029. Budak dugul asup kana embel.
(Cilok)
030.Petina hiji, mayitna loba.
(Korek api)
031. Kaca naon anu nyeri?
(Kacabok)
032. Naon sababna kareta api manjuna ngarayap?
(Mun nangtung mah nabrak kapal nu keur ngapung)
033. Kaca naon anu seungit?
(Kacapiring)
034. Kaca naon anu pangbeuratna?
(Kacalikan gajah)
035. Hayam naon anu keur jengke?
(Hayam nu keur sondah)

Nah, bagaimana cukup banyak sekali bukan tatarucingan bahasa sundanya? Saya rasa kata 200 tatarucingan sunda, sudah cukup untuk sekedar membantu tugas-tugas mu disekolah, atau digunakan untuk keperluan lainya.

Demikian artikel mengenai tatarucingan bahasa sunda, lucu gokil, ngakak, jeung jawabana. Untuk selengkapnya kamu dapat melihatnya pada halaman selanjutnya dibawah ini.

PREV 1 of 4





FULL 200 Kata TATARUCINGAN Bahasa Sunda Pilihan!
FULL 200 Kata TATARUCINGAN Bahasa Sunda Pilihan! - written by Kustian , published at 4:51:00 PM, categorized as Tatarucingan sunda . And have 0 komentar
No comment Add a comment
Cancel Reply
GetID
Copyright ©2016 Putrasunda.com