Sundanese, hiburan, tips kesehatan, kecantikan, gaya hidup, and more!

Cangehgar - JOMBLO 10 Tahun Dan Alkisah Kasempatan Si Adul, Ngakak!

by Kustian , at 1:42:00 PM , have 0 komentar


10 TAHUN NGAJOMBLO

Bobodoran carita Cangehgar Lucu

Dina hiji dinten, si ujang nu keur nambru wae di bale sabari gogoleran, di datangan ku si ucup nu keur galau mikirkeun jodo, bari bengeutna rada melas si ucup curhat ka si ujang. Nah kieu cenah obrolana teh.

UCUP : "Jang, ucup teh bosen eyy nga-jomblo wae, ayena tos aya mereun 10 tahun ucup teh nga-jomblo terus. Ucup teh tos hayang gera kawin, ngabangun rumah tangga siga batur. Di dieu emang eweh bikangna apah jang.. ?" 

UJANG : Jiah, cup ari sia mah naha te apal kitu?
UCUP : "Aya naon jang? Aya bikang lain..? (Bari nepak tonggong si ujang, nu keur ngaringkuk)

UJANG : "Wah bener-bener ari maneh mah cup. Pan ayena teh aya bikang anyar! Eta ning nu di tukangeun imah wa haji akub tea, mana bodas jeung montok deih..! " 

UCUP : "Akh nu bener sateh jang, anak wa haji lain, ning kuring mah teu apal sih?"
UJANG : "Lain cup, tapi itu embe wa hajina nu anyar cup..! 

UCUP : "Aih, K*PLAK sateh" 


KESEMPATAN SI ADUL


Basa poe minggu, si adul jeung wa haji teh keur ngomean gorong-gorong kolocoran cai disawah, nu dekeut sisi imah wa haji. Nah kieu cenah kisahna teh.

Wa haji : "Dul, ayena sory deh.. Pang mawakeun hela sendal uwa heula di imah, tinggaleun ey. Tuh menta weh jug ka si rina."  
Adul : "Oh muhun wa.." (Bari ngaloyor nyampeurkeun si rina)

Adul : "Neng, saur bapa eneng keudah nyium akang." 
Rina : "Alim ahh!"


Adul : "Wa.. Tuh  tinggali, si rina-na alimeun wa..!!!" (Bari ngajorowok)
Wa haji : "Bikeun rina.." (Ngajorowok)

Rina : "Enya atuh." (Bari nyium pipi nu katuhu si adul)
Adul : "Neng, sabelah deui atuh neng." 
Rina : "ihh alim ah..!"

Adul : "Wa, tuh tinggali nu sabelah deui mah teu dipasihan wa..! (Bari ngajorowok deui)
Wa haji : "Bere rina, sateh." (ngajorowok)
Rina : "Yeuh atuh.. Muaaach!" (Bari nyium deui)

Wa haji : "Dul buru, gancang kadieu ari engges mah.." (Ngajorowok)
Adul : "Muhun wa.." (Bari nyamperkeun wa haji)
Wa haji : "Ari sia, mana sendalna?!" 

Adul : "Candak ku wa haji weh, nyalira wa."
Wa haji : "Harr.. Ari sia, tadi nu teu dibikeun teh naon.. ?"

Nah itulah 2 al-kisah cerita lucu versi cangehgar, tentang si ucup yang nge-jomblo 10tahun , dan si udin yang senang mencari kasempatan. Mudah-mudahan bisa menghibur uwa-uwa semuanya. 





Cangehgar - JOMBLO 10 Tahun Dan Alkisah Kasempatan Si Adul, Ngakak!
Cangehgar - JOMBLO 10 Tahun Dan Alkisah Kasempatan Si Adul, Ngakak! - written by Kustian , published at 1:42:00 PM, categorized as Carita cangehgar , Carpon lucu . And have 0 komentar
No comment Add a comment
Cancel Reply
GetID
Copyright ©2016 Putrasunda.com