Sundanese, hiburan, tips kesehatan, kecantikan, gaya hidup, and more!

Ngakak! Si Ujang Karbit Nelepon Ka Layanan Opelator!

by Kustian , at 7:38:00 PM , have 0 komentar

Dina hiji wartos, si ujang karbit nuju bade nelepon bokina. Nangging, ujug-ujug teu bisa, kusabab aya masalah ti jaringan opelatorna. Teu lila, didinya keneh si ujang karbit langsung komplain ka opelator seluler eta, nah kie cenah saurna.

carpon sunda lucu bikin Ngakak! Ujang Karbit Nelepon ka Layanan Opelator!
Si ujang karbit

Ujang: "Wilujeng jeung wayah kie wae bu. Bu abdi ujang karbit bade naros, kunaon atuh sinyal sok lemot bae.!"
Opelator: "Oh panginten eta teh jaringanna nuju sibuk." 

Ujang: "Naha kunaon meni sibuk kitu? aya gotong royong naon kitu di desa teh? Mun, kitu wae mah, gentos wae ku jaring lauk atuh bu..!" 

Opelator: "Lain eta maksudna pak, tapi jaringan komunikasina nuju pinuh, alias keur rame..!" (Bari nepak tarang)

Ujang: "Ah.. Ari si ibu meni o'on pisan, teu boga ide. Lamun padat mah atuh, pindahkeun wae jalurna ka jalan tol..!! Eta didinya geuning meni rame pisan, saha nu nuju hajatan..? nanggap naon hiburanna bu..?" 


Opelator: "Maneh ari belegug dipiara ku sorangan! Maksud uing teh, yeuh akses datana pinuh! Jadi sinyalna teh beurat..!  (Mulai riet ka ubun-ubun)

Ujang: "Heu.. Piraku si data kudu mamawa Akses (Asuransi kesehatan) sagala, lamun sinyal beurat? Bantuan atuh pang gotongkeun bu.. Tong cicing wae gawe teh..!" 

Opelator: " Sateh.. Sateh.. Wani mah hayu mending gelut jeung aing..!  (Bari naek ka meja)





Ngakak! Si Ujang Karbit Nelepon Ka Layanan Opelator!
Ngakak! Si Ujang Karbit Nelepon Ka Layanan Opelator! - written by Kustian , published at 7:38:00 PM, categorized as Carita cangehgar , Carpon lucu . And have 0 komentar
No comment Add a comment
Cancel Reply
GetID
Copyright ©2016 Putrasunda.com