Sundanese, hiburan, tips kesehatan, kecantikan, gaya hidup, and more!

Naskah Drama Sunda Komedi Kabayan Dan Nyi Iteung (5 Orang)

by Kustian , at 12:40:00 PM , have 0 komentar

Putrasunda.com. Dalam sebuah naskah drama sunda dibawah ini, merupakan sebuah kisah drama yang akan menceritakan tentang kisah percintaan antara kabayan dan nyi iteung, yang kemudian di jodohkan dengan pria lain. Drama sunda ini, berlatar belakangkan komedi atau istilah sundanya bodor.

Naskah Drama Sunda Komedi (Bodor) Untuk 5 Orang


Naskah drama tentang kabayan ini diperankan untuk 5 orang. Nama-nama pemainnya antara lain adalah: kabayan, nyi iteung, abahnya kabayan, ema dukun, dan malaikat. Berbicara mengenai naskah drama tentang kabayan, tentu saja bisa kita bayangkan ceritanya akan sangat menghibur dan pastinya lucu.

Naskah drama sunda komedi (bodor) untuk 4 orang, si kabayan dan nyi iteung
Naskah drama sunda si kabayan dan nyi iteung
Nah, seperti apa alur cerita dramananya, dan bagaimana komedi bodor naskah untuk 5 orang, tentang si kabayan dan nyi iteung ini? Langsung saja, silahkan di simak naskah drama sunda selengkapnya dibawah ini.

Naskah Drama Sunda Tentang Kabayan Dan Nyi Iteung



(Restu Hubungan Kabayan Dan Nyi Iteung)

Nyi iteung : “Kang Kabayan...... ”
Kabayan : “ Mmm...... “
Nyi iteung : “Akang...... “
Kabayan : “Aya naon Iteung?“
Nyi iteung : “Ah...si Akang mah,atuh iraha akang ek ngalamar Iteung?“

Kabayan : “Teung lain akang mbung ngalamar Iteung, Iteung pan apal
kumaha sikap si Abah ka Akang..”

Nyi iteung : “Halaaah...si Abah mah, padahalkan Iteung nu ek nikahna oge, make rek ngajodohkeun Iteung ka si Juned sagala. Kumaha ieu akang Iteung mbung ditikahkeun salain ka akang.”

Kabayan : “Euleuh... Si Abah kacida cida teuing atuh nikahkeun Mawar bodas kawas Iteung, ka jelema kawas si Juned. Benerna mah si Abah mikir yen manehna geus kolot, huis dimana mana, huntu geus laleleus, erek oge si abah narima kaputusan anak hiji hijina, jeung cicing istirahat nungguan kareta hejo.”

Nyi iteung : “Huuussss.... Akang jempe tong tarik tarik, sok padu wae ngomong teh. Sing kadeneun.”

Kabayan : “Kajeun kadengeun oge, paling paling nyamperkeun bari gogorowok *Borokokok* jeung molotot matana buncilak, haduh gusti-gusti, beuki kolot teh lain beuki...”

Abah : (Si Abah tiba tiba muncul bari ngajewer ceuli si kabayan) “Eeeh Beuki naon kabayan... hmmmmm.......”

Kabayan : “Eeeeeeh....si Abah. Abah lepaskeun abah, nyeuri....”
Nyi iteung : “ Ya Allah Abah eta lepaskeun karunya nyeuri eun...”

Abah : “Keur naon maneh duduaan jeung si Iteung? bari ngomongkeun kuring sagala, Iteung balik maneh, diimah aya si Juned.”

Nyi iteung : “Abah abah cicing abah, Iteung mbung ditikahkeun jeung si Juned, Iteung bogoh ka Kang Kabayan..”

Abah : “Ngomong naon maneh Iteung? Sadar si Kabayan teh jalma malarat teu panteus jeung maneh! Heh Borokokok maneh nyadar, ngaca heula hayang jeung anak kuring mah.”

Kabayan : “Euleuh Euleuh si Abah,sakumaha hina kuring dimata abah? Kabayan bogoh ka anak Abah, Kabayan bakal ngabahagiakeun anak Abah.’

Abah : “Hudang Kabayan, maneh boga naon wani wanian hayang ka anak kuring? bising 7 turunan oge kuring teu sudi boga minantu kawas maneh, catet ku maneh.”

Nyi iteung : “Abah.. abah, tega ka Iteung? Abah teu karunya ka Iteung? Bogohna Iteung ka Kang Kabayan lain ditingal tina duit abah.”

Abah : “Halaaah.... kabayan maneh boa-boa maneh melet si Iteung sugan? Melet dimana maneh? sok sia, ngaku sia!”

Nyi iteung : “Astagfirullah abah....”

Abah : “Aaaargh.... geus Iteung hayu urang balik! Duduaan wae jeung lalaki kawas kie... Cuiiiih....”

Nyi iteung : “Kang Kabayan......”

Kabayan : “Iteuuuung.....”

* (Mulai tidinya, hirup si Kabayan berubah 180’ jauh ti sifat aslina. Si Kabayan jadi sok mabok, penampilanna oge beda, jeung manehna kapikiran omongan si Abah pikeun melet si iteung. Akhirna Kabayan datang ka ema dukun pikeun melet si Abah supaya ngarestuan hubungana jeung Nyi Iteung)

* Ke halaman selanjutnya..

PREV 1 of 2





Naskah Drama Sunda Komedi Kabayan Dan Nyi Iteung (5 Orang)
Naskah Drama Sunda Komedi Kabayan Dan Nyi Iteung (5 Orang) - written by Kustian , published at 12:40:00 PM, categorized as Naskah drama sunda . And have 0 komentar
No comment Add a comment
Cancel Reply
GetID
Copyright ©2016 Putrasunda.com