Kumpulan Berbagai Artikel Pembelajaran Berbahasa Sunda, Dan Tips Lainnya!

Contoh Karangan Pribadi Bahasa Sunda Tentang Liburan Sekolah 2017!

by Kustian , at 8:27:00 PM , have 0 komentar

Putrasunda.com - Contoh karangan bahasa sunda. Karangan dapat kita artikan sebagai rangkaian hasil dari pemikiran atau ungkapan perasaan yang dituliskan kedalam bentuk tulisan atau artikel.

Contoh Cerita Karangan Pengalaman Pribadi Bahasa Sunda, Tentang Liburan Sekolah 2017!


Contoh cerita karangan pengalaman pribadi bahasa sunda tentang liburan sekolah 2017

Cerita karangan pengalaman pribadi artinya, isinya tentang ungkapan pemikiran serta perasaan dari si pengarang kepada suatu pengalamannya dari kesatuan tema yang dipilih, misalnya Contoh cerita karangan pengalaman pribadi bahasa sunda tentang liburan sekolah dibawah ini.

Dalam contoh cerita karangan pengalaman tentang liburan sekolah kali ini, kita akan menuliskan sebuah karangan pengalaman pribadi dengan menggunakan bahasa sunda. Nah, berikut contoh cerita karangan pengalaman pribadinya, langsung saja silahkan disimak.

" LIBURAN KA PUNCAK BOGOR"


Dina wanci libur panjang sakola dina taun kamari pas pisan barengan sareng taun baru 2017, abdi sareng keluarga mangkat liburan sakola ka daerah puncak nuaya di bogor, jawa barat.

Puncak bogor mangrupakan salah sahiji tempat lokasi wisata anu hade. Dimana didinya suasanana mani sejuk pisan, loba tatangkalan, sarta perkebunan teh. Teu heran seuer pisan jalmi-jalmi anu wisata kadinya, komo deui lamun pas poe liburan sakola atawa tanggal bereum, pasti rame didinya.

Abdi sareng keluarga ngendong di puncak bogor salila dua poe, abdi ameng ka loba lokasi anu endah nu aya didinya, teu hilap abdi oge foto-foto sareng keluarga didinya, ameng ka perkebunan teh, sareng loba deui sajabana. Suasana hawa sejuk anu tiis endah pisan nulai karasa ditempat eta teh.

Dina petingna pas pisan arek taun baru 2017, abdi ngabeleum jagong, hayam, sasarengan didinya, katingali didinya oge loba batur-batur anu se'eur bebeleman bari ngadagoan pergantian taun baru 2017.

Se'eur kenangan sarta pangalaman anu sae pisan salami abdi aya di daerah puncak bogor salila dua poe ata teh. Pokona saprak kadinya, lengit kabeh hawa kacape, stres, sarta beban fikiran sapertos datang kadinya teh.

Tehilap sateuacan abdi uwih, abdi meser heula oleh-oleh kaemaman pikeun engkina dipasihkeun sareng ka dulur-dulur, kaluarga, babaturan, engkina. Nah sakitu wae carita pondok pangalaman pribadi ti abdi, basa keur pere sakola panjang keur kamari. Hatur nuhun.

Nah, demikian Contoh cerita karangan pengalaman pribadi bahasa sunda tentang liburan sekolah, jangan lupa baca juga artikel terkait sebelumnya dibawah ini.





Contoh Karangan Pribadi Bahasa Sunda Tentang Liburan Sekolah 2017!
Contoh Karangan Pribadi Bahasa Sunda Tentang Liburan Sekolah 2017! - written by Kustian , published at 8:27:00 PM, categorized as Artikel sunda , Carita Pangalaman . And have 0 komentar
No comment Add a comment
Cancel Reply
GetID
Copyright ©2017 Putrasunda.com